Veelgestelde vragen

HOE LANG DUURT EEN TAAL LES?

Elke les duurt 30 minuten. Onze concentratie kan 25 minuten op haar hoogtepunt blijven. Gezien de intensiteit van de cursus is het niet aan te raden 2 lessen vlak na elkaar te plannen.

KAN IK WERKELIJK EEN TAAL LEREN VIA DE TELEFOON?

Natuurlijk kan dat! De telefoon leent zich uitstekend voor het leren van een taal. Om te beginnen brengt hij ons meteen in een uitzonderlijke staat van concentratie. Enkel het mondelinge aspect is hier van tel, u moet zich concentreren op wat u hoort zonder ondersteuning van de non-verbale communicatie (body language) die anders een groot deel van de informatieoverdracht voor haar rekening zou nemen.

Daarnaast hebt u aan de telefoon weinig of geen keuze: u moet wel praten!! Gebaren hebben geen enkele zin en u bent dus wel verplicht met woorden te communiceren, woorden die ofwel ergens in het passieve geheugen opgeslagen zitten ofwel net aangeleerd zijn. Zo worden lastige barrières (angsten, remmingen, etc.) die het leren van een taal vaak in de weg staan al snel overwonnen.
Bovendien hoeft u zich niet te verplaatsen of een vergaderzaal te reserveren voor groepslessen… Geen nodeloos tijdverlies dus. Niets moeilijks aan, een vaste lijn en/of internet en u bent klaar voor de les !

Tot slot gaat het hier om lessen van 30 minuten, makkelijk in te passen, zelfs in een drukke agenda, op basis van 1 à 3 lessen per week.
Wat houdt u nog tegen om de proef op de som te nemen ?

KAN IK MIJN LES OOK VIA DE GSM VOLGEN?

Ja, als dit de enige telefoon is waarover de cursist beschikt kan dit. Hij zorgt tevens voor een goed bereik en een duidelijk geluid (vermijd bijvoorbeeld in de auto te zitten) en belt handenvrij.

IK BEN ONVERWACHTS VERHINDERD, KAN IK MIJN LES VERZETTEN?

Een les verzetten ? Geen probleem … U hoeft alleen maar uw docent ten minste 4 uur van te voren even een seintje te geven. Om u aan te moedigen een goed lesritme aan te houden en om de agenda van onze docenten werkbaar te houden, kunt u per schijf van 10 lessen 2 keer een les annuleren.

Bent u bijvoorbeeld voor een cursus van 30 lessen ingeschreven, hebt u recht op max. 6 annulaties, de 7de geannuleerde les zal in dit geval als gegeven beschouwd worden.

IK BEN EEN COMPLETE BEGINNER, HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Onze cursussen zijn perfect geschikt voor complete beginners omdat de docent met de cursist kan communiceren in diens moedertaal en omdat het lesmateriaal gekozen wordt afhankelijk van het niveau.

BOEK 2 PROEFLESSEN !

Cursus abonnementen die u kunt vinden bij Phone Languages.

BOEK 2 PROEFLESSEN !

Cursus abonnementen die u kunt vinden bij Phone Languages.

Don`t copy text!